Angelina Jolie a ajuns piele și os, după câteva luni de izolare! Imagini șocante cu actrița/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Angelina Jolie a ajuns piele și os, după ce timp de două luni a stat în izolare. Vedeta a fost surprinsă la o sesiune de cumpărături cu fiica ei, iar fanii au fost șocați de transformarea celei care odinioară a fost cea mai frumoasă femeie din lume.

Angelina Jolie a respectat cu strictețe regulile impuse pe perioada pandemiei de coronavirus, iar după ce a stat izolată în casă timp de două luni, și-a făcut curaj să meargă cu fiica sa la cumpărături. Însă apariția i-a șocat pe fani, care nu au văzut-o niciodată mai slabă ca acum, care s-au arătat extrem de îngrijorați de starea de sănătate a vedetei, din cauza modului în care arată.

Paparazzii din străinătate au surprins-o pe Angelina Jolie în timp ce a mers la cumpărături cu fiica sa, Vivienne de 11 ani. Ambele au respectat restricțiile impuse în contextul pandemiei și au purtat măști pe față. Vedeta a optat pentru o rochie lejeră albă și cu balerini comozi, însă ținuta nu a flatat-o deloc ci doar a reliefat faptul că a ajuns piele și os.

A fost afectată de divorțul de Brad Pitt

Angelina Jolie a recunoscut că divorțul de Brad Pitt a pus-o la pământ, iar ani de zile a suferit din cauza separării de tatăl copiilor ei.

Ani de zile am suferit. Au fost momente complicate. Nu mai știam de mine, nu mai știam ce mi se întâmplă. Toate amintirile dureroase te fac să înțelegi că este un miracol să mai fii în viață”, a precizat ea în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest