Angelina Jolie, donație de un milion de dolari pentru copiii afectați de COVID-19! Ce alte vedete și-au demonstrat generozitatea

 

Angelina Jolie a donat un milion de dolari pentru alimentele destinate copiilor afectați de pandemia de coronavirus! Actrița se numără printre vedetele de la Hollywood care au luat măsuri imediate, pentru a le sări în ajutor, celor care luptă contra virusului ucigaș.

Angelina Jolie este o figură publică extrem de implicată în cauzele umanitare, motiv pentru care nu putea trece cu privirea peste criza cu care se confruntă întreaga planetă. Vedeta a donat milionul de dolari organizației No Kid Hungry, care se ocupă cu aprovizionarea copiilor care provin din familii sărace din SUA.

„De săptămâna aceasta, mai mult de un miliard de copii din lumea întreagă nu mai merg la şcoală din cauza pandemiei de coronavirus. (...) Mulţi copii depind de îngrijirea şi hrana pe care o primesc în timpul orelor de curs, printre aceştia şi 22 de milioane de copii din Statele Unite care depind de ajutorul alimentar. No Kid Hungry face eforturi ferme de a ajunge la un număr cât mai mare dintre aceşti copii”, a spus Angelina Jolie, potrivit E! News.ro.

În lupta contra coronavirusului a intrat și Rihanna. Organizația înființată de cântăreață a donat cinci milioane de dolari pentru a-i ajuta pe cei care depun eforturi colosale în a combate rapiditatea răspândirii virusului pe întreaga planetă.

Un alt star de la Hollywood care „a băgat mâna în buzunar” este Kyle Jenner, membra clanului Kardashian, care a oferit un milion de dolari pentru achiziționarea măștilor chirurgicale și costumelor speciale, pentru cadrele medicale care se ocupă cu infectații de COVID-19.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest