Ani Crețu a vorbit despre alergia de care suferă fiul ei: „La noi în România este o problemă”

 

Adan, băiatul lui Ani Crețu, se confruntă cu o serie de alergii alimentare, căpătate în urma unui vaccin.

 

Actrița este implicată trup și suflet, alături de soțul ei Marcel Chiva, în creșterea băiatului care are 11 ani. Din cauza unui vaccin, Adan s-a ales cu o alergie la anumite alimente, în special la lactate. Astfel, băiețelul actriței nu poate să mănânce decât anumite tipuri de alimente. În exclusivitate pentru știrile Antena Stars, vedeta a povestit cu ce probleme se confruntă în unele restaurante de la noi din țară.

 

”Alergia îți pune viața în pericol, implică sistemul imunitar. E foarte ușor în afara țării, acolo nu e vorba de un moft, ci despre o categorie medicală. Partea asta ține de imunologie. La noi în România este o problemă, e o muncă de Sisif să convingi pe cineva la restaurant că vrei un orez fiert în apă și pui tu sare și ulei. Continuu m-am confruntat. Mi s-a spus că nu-l poate face fără unt, că așa e rețeta. Nu există așa ceva în afara țării. În țările, cum le spunem noi, bananiere, în Zanzibar am avut discuții cu bucătarul unde i-am explicat și a fost în regulă. La noi e problema. Noi credem că știm totul. Dacă nu ți se întâmplă, nu rezonezi cu asta”, a actrița.

 

Ani Crețu a mărturisit că Adan a venit în viața lor ca să îi învețe răbdarea. Stilul lor de viață agitat a mai încetinit, deoarece copilul face lucrurile în ritmul său și nu poate fi grăbit. ”Fiecare copil vine cu o lecție pentru părinți. Cea mai mare lecție a fost a răbdării, pentru că el este în ritmul lui și nu prea îl scoți de acolo. Mănâncă în ritmul lui, teme în ritmul lui, îmbrăcatul în ritmul lui și ieșitul pe ușă. Cum ar fi să mă scoată cineva din ritmul meu, eu amețesc dacă îmi faci asta”, a spus Ani Crețu la Știrile Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest