Ani Crețu, despre pasiunea costisitoare pe care o are: „Chiar dacă după aceea nu mai mâncam nimic”

 

Actrița a dezvăluit, în exclusivitate la Antena Stars, că nu o singură dată a răbdat de foame pentru a-și satisface dorința de a-și cumpăra pantofii preferați.

 

Ani Crețu are o pasiune costisitoare pe care de multe ori o pune mai presus de nevoile primare. Astfel, vedeta nu rezistă atunci când vede o pereche de pantofi care-i plac. Și strânge tot ce a agonisit pentru a vedea încălțările respective în picioarele ei.

 

În exclusivitate la Antena Stars, actrița a mărturisit ce sacrificii face pentru a-și cumpăra pantofii preferați: "Întotdeaua am fost atrasă de încălțăminte, de pantofi. Puneam ban pe ban ca să îmi iau cea mai tare pereche de pantofi, chiar dacă după aceea mu mai mâncăm nimic."

 

Alături de încălțăminte, Ani Crețu mai are o pasiune: excursiile, asta și pentru că au existat perioade din viața ei în care nu și-a permis să plece acolo unde își dorea. Acum, lucrurile s-au schimbat, iar de câțiva ani buni, face Crăciunul departe de țară.

 

Avem acest angajament în familie, o dată pe an plecăm undeva departe, este un efort din toate punctele de vedere, dar pe care îl merităm. Am ajuns la concluzia că dacă eu nu îmi ofer în viață lucruri de ce aș cere altcuiva. Este un efort pe care mi-l asum și pe care mi-l doresc și nici nu mă mai simt vinovată. Acum abia aștept.", a mai adăugat Ani Crețu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest