Ani Crețu s-a căsătorit în taină! ”Fiecare dintre noi mai aveam o abatere la activ”

 

Actrița din Vacanța Mare a explicat într-un interviu acordat pentru Antena Stars de ce a avut doar 16 invitați la nuntă.

 

Ani Crețu și-a făcut nunta cu doar 16 invitați, fapt care a stârnit rumoase în lumea showbiz-ului românesc. „Urinela” din Vacanța Mare a vrut să facă lumină și a acordat un interviu pentru Antena Stars în care a explicat ce a determinat-o să organizeze într-un cerc intim un astfel de eveniment, care în tradiția autohtonă trebuie să aibă numeroși invitați.

 

„Pentru mine privat înseamnă privat, doar pentru noi, nu pentru restul, că dacă voiam să fie ceva public nu aveam 16 invitați. A fost un eveniment extrem de restrâns, intim și a fost de la suflet la suflet, atât. După 14 ani și jumătate, pentru că fiecare dintre noi, cum zic eu, mai aveam o abatere la activ, am vrut ceva cu noi și pentru noi. Am ales să fac atât de restrâns, pentru că este un lucru care ne privește pe noi doi. După atâția ani de zile și, așa cum spuneam, fiecare dintre noi am mai avut o căsătorie la activ, era momentul să fie doar pentru noi. N-am ce să demonstrez, n-am de ce să fac lucruri pe care să le arăt tuturor”, a explicat Ani Crețu.

 

Totodată, actrița a spus cum l-a cunoscut cu proaspătul soț. Capul răutăților a fost chiar Mugur Mihăescu: „Ne-am cunoscut pe motocicletă, dar nu ne-am suportat din prima, ne-am suportat de pe la a doua, la a treia Nu mi-a plăcut la el ce nu i-a plăcut nici lui la mine, ne ziceam unul despre celălalt că suntem aroganți. Ne-a prezentat Mugur, colegul meu de la Vacanța Mare, el l-a invitat la o plimbare cu motocicletele”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest