Anitta, operată după ce a suferit dureri groaznice: „Vreau ca toate femeile din lume să aibă acces la tratament pentru această boală de coșmar”

 

Cel mai mare star al muzicii pop braziliene din acest moment a decis să apeleze la medici, întrucât nu mai suporta durerile îngrozitoare.

 

Anitta este cea mai în vogă cântăreață pop din Brazilia. După ce a susținut un turneu epuizant, cu concerte în peste 20 de țări, ea a decis să pună capăt suferințelor cauzate de endometrioză, boala cronică de care a suferit în ultima perioadă. După ce a ieșit din operație, Anitta s-a fotografiat alături de cadrele medicale care s-au ocupat de ea, dar și alături de familia și iubitul ei, și a postat imaginile pe Instagram alături de un mesaj în care vorbește despre ce i s-a întâmplat și le cere altor femei să facă același lucru

 

Las experiența asta dorindu-mi ca femeile din toată lumea să aibă acces la diagnostic și tratament pentru această boală care afectează atât de mulți oameni, dar este atât de puțin discutată. O să mă întorc înapoi cu toate forțele ca să lupt ca toate femeile să aibă acces la tot ce ce presupune această boală de coșmar, ca să fie tratate cu respect și să le fie luate în serios simptomele. Nu vă fie rușine să cereți ajutor!”, a transmis Anitta fanilor, în mediul online.

 

Endometrioza este o boală cronică ce poate afecta femeile de orice vârstă (între 18 și 50 de ani) și poate duce la infertilitate. Afecțiunea se caracterizează prin prezența țesutului endometrial, care căptușește uterul pe interior și sângerează la fiecare menstruație, în afara cavității uterine. De foarte multe ori, este o afecțiune dureroasă ce implică ovarele, trompele uterine, vaginul, membrana care acopera pelvisul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest