Anna Lesko, mișcări interzise în fața lui Culiță Sterp! Cum i-a răspuns artistul/ VIDEO

 

Anna Lesko s-a dezlănțuit în fața lui Culiță Sterp și și-a etalat mișcările... interzise! Cei doi artiști au lansat o piesă împreună, iar cadrele cu ei îți taie răsuflarea!

Anna Lesko este, de departe, una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul autohton. Și suntem siguri că la aceeași concluzie a ajuns și Culiță Sterp după ce a filmat videoclipul noii piese împreună.

Anna Lesko s-a lăsat purtată de ritmurile alerte ale creației muzicale și și-a etalat mișcările sexy în fața lui Culiță Sterp. Artistul cum a văzut-o și-a dat jos ochelarii de soare și a admirat-o constant, semn că a fost impresionat de performanța rusoaicăi. Însă nu vă spunem mai multe, ci vă lăsăm pe voi să vă uitați direct la videoclip!

Culiță Sterp, într-o nouă relație

Pe strada lui Culiță Sterp a răsărit soarele, în sfârșit! După despărțirea de Carmen de la Sălciua, artistul părea că nu se va mai îndrăgosti niciodată, dar iată că situația s-a schimbat radical atunci când a întâlnit-o pe EA! Pe aleasa inimii sale! Sau cel puțin așa ne dă de înțeles prin ultimele poze publicate și nu numai!

Cu puțin timp înainte să se afișeze cu frumoasa șatenă pe rețelele sociale, Culiță Sterp i-a făcut o declarație de dragoste, în care a mărturisit că și-ar dori să își petreacă restul vieții alături de ea.

”Vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru clipele frumoase petrecute împreună. Cel mai frumos cadou pe care pot să ți-l fac este să avem o familie și un cămin împreună, de care să avem grijă toată viața. Te iubesc mult”, a spus Culiță Sterp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest