Anna Lesko ştie cum să îşi educe fiul! Îl învaţă să fie chibzuit de mic VIDEO

 

Anna Lesko este o mămică model! Atunci când vine vorba de educaţia lui Adam, cântăreaţa ştie clar ce trebuie să îl înveţe şi care sunt paşii cei mai importanţi în clădirea unui viitorului frumos pentru cel mic.

Viaţa lui Anna Lesko s-a schimbat radicat de când a devenit mămică, motiv pentru care este extrem de atentă în tot ceea ce îl privește pe micuţ. Cântăreaţa este un exemplu demn de urmat, pentru că face tot posiblul ca fiul său să aibă parte de o educaţie ca la carte. Așa se face că Anna l-a învăţat pe cel mic să fie responsabil de la o vârstă fragedă şi să economisească bani.

Anna Lesko a postat un filmuleţ pe instagram în care protagonist era chiar fiul său, Adam. Aflat în faţa casei de marcat din cadrul unui supermarket, acesta cu economiile din puşculiţa lui personală a cumpărat jucăriile pe care şi le dorea de ceva timp. Se vede că Anna vrea să facă din Adam un băieţel responsabil şi chibzuit şi foarte bine face!

După ce a plătit jucăriile din banii strânşi, Adam le-a luat acasă mândru nevoie mare că a reuşit să facă prima investiţie din viaţa lui. Dar meritul nu este doar al lui, ci şi al mamei care l-a educat în acest sens.

Mai mult de atât, Anna Lesko şi-a crescut fiul departe de ciocolată şi prăjituri, astfel încât Adam a mâncat pentru prima dată dulce, la vârsta de trei ani.

Artista i-a făcut o petrecere pe cinste atunci când a împlinit trei anişori, iar pentru că este cunoscut faptul că zahărul în exces este nociv, Anna Lesko l-a ţinut departe de ciocolată şi bomboane până când a împlinit trei ani.

”În general, Adam este foarte cuminte. A avut petrecere de ziua lui și cu o noapte înainte nu m-a lăsat să dorm. Era tare zbuciumat, visa petrecerea lui, se trezea din cinci in cinci minute. A mâncat puțin și din tortul lui, a fost pentru prima oară, pentru că, până la trei ani, nu l-am lăsat să mănânce dulce. Cred că de la zahăr a fost tare agitat”, a declarat artista pentru Libertatea, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest