Annes s-a îmbrăcat în mireasă de multe ori înainte de nuntă: „Nu am nicio superstiție”

 

Chiar dacă spune că nu crede în superstiții, Annes a trebuit să amâne nunta programată cu nici 2 ani în urmă. Acum, nu are stabilită nici data, nici locația pentru marele eveniment.

 

Annes și partenerul ei sunt împreună de pe vremea în care artista avea 20 de ani. Ajunsă acum la 45 de ani, cântăreața a spus în urmă cu doi ani că este vremea să se mărite. Dorința a fost înăbușită din cauza restricțiilor determinate de pandemia de Covid 19. Astfel, desi avea totul pregătit, Annes s-a văzut nevoită să amâne marele eveniment.

 

Chiar dacă, odată cu ridicarea restricțiilor, a fost întrebată de apropiați dacă reprogramează nunta, Annes nu a luat o decizie în acest sens. Nici în privința locației nu este foarte hotărâtă, având în plan inclusiv să se căsătorească departe de România.

 

"Da, nu știu ce să vă mai spun pentru că mă tot întreabă lumea, și prietenii, bineînțeles, însă nu am mai pregătit nimic. Am pus stop pregătirilor, nu am mai luat o nouă dată pentru că, după pandemie, nu am mai găsit disponibilitate la restaurante, în locații, așa cum ne doream noi. Da, avem câteva locații pe care le preferam și chiar era un gând, nu știu dacă o să îl materializăm, cumva în afara țării să găsim o locație pentru că avem mulți prieteni și în alte părți ale lumii ", a declarat Annes, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Chiar dacă destinul se pare că i-a jucat o festă, cel puțin până acum, întrucât nu a apucat să spună Da în fața ofițerului de stare civilă, iată însă că Annes nu este deloc superstiționasă, considerând că situația nu are nicio legătură cu faptul că în trecut, la diverse prezentări de modă, a îmbrăcat rochii de mireasă.

 

"Am fost mireasă pe podium pentru diferiți creatori de modă, de mă multe ori. Multe dintre prietenele mele se feresc de genul acesta de prezentări. Au o superstiție legată de felul acesta de a îmbraca o rochie de mireasă, dacă nu ești căsătorită. Nu știam că există o superstiție în zona asta. Nu am niciun fel de superstieie în general, e doar coincidență faptul că nu ne-am căsătorit noi.", a mai mărturisit Annes, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest