Annes şi soţul ei îşi îndeplinesc un vis! "Mi-am pus amprentele peste tot în casă" VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Annes, pe numele ei real Ana Constantin, este o cântăreaţă din industria muzicală din România. Cu o relaţie de mai bine de două decenii, artista este pregătită să treacă la un alt nivel.

Frumoasa cântăreaţa împreună cu iubitul său se mută în casă nouă. Chiar dacă a trecut ceva timp de când sunt în toiul construcţiilor, se pare că proiectul încă nu este gata, dar speră că se va finaliza curând.

„Suntem cu mutatul în casă nouă şi lucrul ăsta se întâmplă vara. De pe 15 septembrie, tot construim la casa noastră. Ştiu tot ce înseamnă cum se construieşte o casă de la bază. Am pus şi la garaj şi pe stâlp, mi-am pus amprentele peste tot în casă. Casa este cu etaj, este un plan arhitectural foarte drăguţ. Este fix cum ne-am dorit, în stil minimalist. Nu sunt multe camere pentru că noi suntem numai doi. Sus are două camere matrimoniale, baie, dressing foarte mare, iar acum am două.” a mărturisit Annes pentru „Star Matinal”.

În urmă cu ceva timp, Annes a declarat care este secretul ei pentru a arăta așa de bine la 41 de ani, dar a mărturisit şi despre relaţia pe care o are de mai bine de 20 de ani, cu Daniel, jumătatea ei.

"Am o relaţie de două decenii, de la 19 ani, toată lumea ne-a întrebat de copii. El a început în ultima vreme să aibă alte priorităţi, să meargă la sală... Eu mi-am menţinut mereu kilogramele. Am o rinoplastie. Nu am intervenit deloc la corp. Fac sport, sportul şi dieta... asta e secretul. Nu am bani de aruncat pe saloane. Cânt la nunţi şi am senzaţia că m-am măritat de atât de multe ori." a declarat Annes, pentru Răi da’ Buni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest