Antena Stars a obţinut ieri cea mai bună audienţă în prime time de la începutul anului şi până în prezent

 

Pe toată perioada anului 2014, Antena Stars, singura televiziune axată pe ştiri şi talk-show-uri mondene a întregistrat cea mai mare creştere de pe piaţă.

Ieri, postul tv şi-a menţinut ritmul ascedent şi a obţinut cea mai mare valoare de audienţă, în prime time, pe publicul comercial. În medie, 69.000 de telespectatori au urmărit programele Antenei Stars, un post tv de nişă, în intervalul 19.00- 23.00.


Vârful de audienţă al zilei de ieri a fost obţinut la ora 22.05, în cadrul showului “Agentul VIP”, când Antena Stars a atins, pe publicul comercial, 2,8 rating reprezentând 140.000 de telespectatori şi un market share de 6,7%. Un succes de audienţă s-a întregistat tot la aceeaşi oră şi pe targetul All Urban, atunci când mărturisirile Andreei Marin, invitata lui Cristi Brancu, au fost urmărite de 295.000 de telespectatori (2,9 rating şi 6,3 market share).


După o vară nebună cu “Toate fiţele sus”, din 1 septembrie, Antena Stars propune o desfăsurare de forţe fără precedent, aflată sub sloganul “Toamnă fără limite”. Consecvent cu politica sa de programe, postul va oferi în continuare¸în timp real, cele mai noi ştiri din showbiz, talk-show-uri mondene.

Sursa: Kantar Media
Copyright:ARMADATA SRL
Antena Stars, 3 septembrie 2014
Target: 18-49 Urban si Urban all
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest