Antena Stars a urcat pe podium! Locul al treilea în topul celor mai bune televiziuni din România!

 

Evenimentul zilei de ieri, căsătoria Oanei Roman, v-a ţinut lipţi de ecranele televizoarelor. Ne-aţi ales pe noi şi e lesne înţeles motivul. Nu ne-a scăpat nimic. Niciun moment, niciun invitat. Am urmărit alături de Cristi Brancu şi Mihai Mitoşeru, tot ce s-a întâmplat la cununia civilă a Oanei Roman. Am vorbit cu mireasa, am vorbit cu Petre Roman, în exclusivitate!

Aşa se face că am fost pe locul trei, în topul preferinţelor dumneavoastră, după Antena 1 şi Pro Tv. Suntem abia la început, însă ne apropiem, aşa că fiţi pe fază! De la ora 16 până la 16 şi 45 de minute, ne-aţi fost alături într-un număr extrem de mare. Antena Stars a înregistrat un share de 5,9 şi un rating de 1,2.

Am fost peste Prima TV, cu un share 5,5, şi rating de 1,1. Am lăsat în urmă şi postul de televiziune Acasă TV. Concurenţa a avut share 5,2 şi rating 1. România TV s-a clasat abia pe locul şase, cu un share 3,6 şi rating 0,7. Colegii de la Kanal D, nu au reuşit să obţină un share mai mare de 3,4. Cât despre rating, 0,7.

Ce mai, avem cu ce ne lăuda şi totul vi de datorează! Tot ce vă putem promite e că nu o să vă dezamăgim şi, în fiecare zi, oră de oră, o să vă oferim ştiri în exlcusivitate şi informaţii la cald. Foarte cald, chiar fierbinte!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest