Antonia a hotărât când îl botează pe Dominic: "Nu mai am putere să vorbesc!"

 

Antonia s-a hotărât în sfârşit când îl va boteza pe micuţul Dominic! Artista a vorbit în premieră despre marele eveniment şi ne-a dat toate detaliile. Mai mult, a vorbit şi despre situaţia micuţei ei, Maya.

Citeşte şi:  Antonia a primit vestea TRISTĂ de la MEDICI! Îşi mai dorea un copil, dar AVERTISMENTUL a speriat-o de MOARTE

"Nu mai am putere sa vorbesc, eu stiu ce se intampla, stiu ce trebuie sa fac si nu trebuie sa dovedesc nimanui", îşi începe Antonia confesiunea.
Intrebată când o să-şi boteze fiul, care are deja un an şi două luni, Antonia a spus: "Nu sutem inconstienti sau nebuni, cand va veni momentul veti afla.  Ne-am gandit mai intai sa rezolvam problema, ca mai sunt probleme la mijloc, cu numele de familie, si noi ne simtit aiurea, si vrem sa facem totul pe curat".

Şi asta nu este cea mai mare durere a Antoniei! Faptul că fiica ei, Maya, care trăieşte în Italia şi pe care o vizitează sporadic nu l-a cunoscut încă, faţă în faţă, pe Dominic, îi rupe inima.

"Cu Dominic inca nu s-a cunoscut fata in fata ... e putin dureros si putin greu si as vrea sa obtin chestia asta cat mai repede. Şi cu ala mic cand il simtea... ziceam ca e atat de aproape, dar de fapt e atat de departe. Lumea crede ... e usor sa dai pe o telecomanda sau sa auzi o poveste si sa zici 'ia uite-o si pe femeia asta, nu ii pasa! Îi las să vorbeasca, fiecare isi cunoaste situatia ei, dar nu ma consum cu treaba asta", spune Antonia.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest