Antonia, confesiuni cutremurătoare despre trecutul dureros! Nu și-a cunoscut niciodată tatăl! VIDEO

 

Este una dintre cele cunoscute artiste din România, însă puțini sunt cei care cunosc detaliile copilăriei sale. Antonia a fost părăsită de tatăl natural, chiar la naștere, iar durerea că nu și-a cunoscut niciodată părintele o urmărește în fiecare zi.

Trecutul Antoniei a fost presărat cu multe probleme. Vedeta nu si-a cunoscut tatăl niciodată și nici nu știe motivul din cauza căruia bărbatul a decis să o părăsească și să nu o contacteze vreodată.

Rolul tatălui a fost jucat de Mihai Iacobescu, după ce mama ei și-a refăcut viața cu acesta, atunci când vedeta avea doar cinci ani. Tot la vârsta de cinci ani, a început o nouă viață în America, unde a locuit pe tot parcursul copilăriei sale.

„Eram năzdrăvană. Nu vreau să mă laud, dar am fost un copil bun, doar nu aveam stare. Făceam prostioare. Mereu ajungeam acasă lovită pe undeva: în genunchi, în barbă, în cot”, a povestit Antonia pentru Antena Stars.

Din cauza absenței tatălui natural, Antonia a simțit multă durere de-a lungul copilăriei sale, motiv pentru care acum încearcă să le ofere copiilor ei tot ce este mai bun, ca ei să nu experimenteze vreodata lipsurile pe care le-a trăit ea.

Antonia are o are pe Maya, din căsătoria cu Vincenzo Castellano și pe Akim și Dominic din relația cu Alex Velea. Vedeta se consideră o mămică modernă, care comunică mult și e prezentă non-stop în viața lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest