Antonia, episod şocant pe scenă! Şi-a înjurat admiratorii, în timpul unui concert! VIDEO

 

Antonia este una dintre cele mai admirate cântăreţe din industria muzicală din România, dar cu toate acestea nu a fost ferită niciodată de critici. Vedeta a ştiut cum sa le răspundă întotdeauna gurilor răutăcioase, dând dovadă de diplomaţie în orice situaţie.

Un incident neplăcut a avut loc, sâmbătă seară, într-un club din Bucureşti. Antonia a fost invitată în cadrul unui bal al bobocilor, să concerteze spre plăcerea studenţilor şi ce trebuia să fie una dintre cel mai frumoase seri pentru aceştia, s-a dovedit a fi un adevărat fiasco, potrivit spynews.ro

Doi tineri din cadrul evenimentului au fost la un pas de a se lua la bătaie, iar ca tensiunile să nu escaladeze, artista le-a atras atenţia, în timp ce se afla pe scenă. Pentru că situaţia nu s-a ameliorat, Antonia a ales să părăsească scena, fiind extrem de dezamăgită de tot ce s-a întâmplat. Iar pentru că întotdeauna a spus lucrurilor pe nume, cântăreaţa le-a adresat câteva cuvinte dure celor doi: "Mamă, ce urât. Numai la noi în ţară se întâmplă aşa ceva. *** gura mă-tii.", conform surselor spynews.ro

Dezarmată de plecarea lui Alex Velea

Frumoasa cântăreaţă se află pentru prima dată, în ipostaza de a avea grijă singură de cei Dominic și Akim, pentru o perioadă mai lungă de vreme. În cadrul unui interviu pentru Viva, Antonia a mărturisit că lucrurile nu sunt atât de grele, în ceea ce priveşte supravegherea copiilor, datorită părinţilor care au ajutat-o necondiţionat.

„Știam cât de greu va fi, adică amândoi ne-am asumat că va fi greu, că ne va fi super dor, că ne este foarte greu să stăm departe unul de celălalt. Însă a fost ceva ce a vrut să încerce și am fost de acord amândoi că ar fi momentul să facă acum acest lucru. Și da, știam că se va lăsa cu multe lacrimi. Putem vorbi doar o dată pe săptămână și atât, fără prea multe detalii. Dar știu că îi este greu fără noi, plus că sunt foarte multe experiențe noi, diferite, o altă țară”, a spus Antonia pentru revista VIVA!.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest