Antonia și Vicenzo nu cad la pace! Războiul pentru custodie poate fi lung

 
+2 click pentru
galerie

Un proces lung îi aşteaptă pe Vincenzo şi Antonia! Mai nou, Antonia cere instanţelor din România să îi fie adusă fiica în ţară. Tatăl Mayei însă nu intenţionează s-o lase să plece din Italia, de lângă familia lui, unde micuţa este tratată ca o prinţesă.

Dacă am fi experţi în citirea astrelor, v-am spune că pentru Antonia urmează o perioadă grea şi lungă. Avem toate motivele să credem asta, mai ales că Vincenzo face totul pe dos faţă de cântăreaţă.

Mai exact, libertatea.ro anunţă că Antonia plănuieşte să obţină custodia fetiţei printr-o ordonanţă preşedinţială pe care a cerut-o instanţelor din România. Se pare însă că nici măcar aşa nu-i vor ieşi pasenţele, pentru că Vincenzo nu intenţionează să o aducă pe cea mică în ţară.

Conform unor apropiaţi de-ai lui Vincenzo, motivul pentru care el nu vrea să-şi lase fata pe mâinile mamei este că se teme ca micuţa să nu ajungă pe mâinile unei bone în timp ce Antonia umblă prin ţară pentru concerte.

Ultima întâlnire dintre Antonia şi fostul soţ a fost la începutul lunii, atunci când cântăreaţa s-a dus în Italia alături de mama ei. Ca de obicei, ea a petrecut ceva timp alături de Maya, dar presată de obligaţiile pe care le are în ţară s-a întors pe meleagurile noastre. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest