Antonia, înapoi la Vincenzo? Velea, fii pe fază!

 
+3 click pentru
galerie

 După mult timp, Antonia şi Vicenzo sunt din nou faţă în faţă. Asta de dragul fetiţei lor, Maya. Fostul soţ al artistei nu doreşte ca fiica lui să locuiască alături de cântăreaţă, ci în Italia, la familia Castellano. Totuşi, Vincenzo se ţine de promisiunea făcută, aceea că vedeta este binevenită în familia lui pentru a-şi petrece timpul cu micuţa Maya.

Au trăit împreună cinci ani fericiţi, însă relaţia lor s-a stricat de când Vincenzo Castellano ar fi aflat că Antonia îl înşeală cu Velea. Astfel, cei doi au decis să divorţeze. Însă pe artistă o macină dorul de micuţa Maya.

"Chiar în aceste momente, Antonia e împreună cu Vincenzo şi fiica lor în Italia. Cu toate că procesul de divorţ merge mai departe, amândoi fac eforturi să-şi protejeze fiica de tensiunile inerente oricărei despărțiri. Cel mai mult contează fetiţa", spune o sursă din anturajul vedetei.

Antonia s-a despărţit de un an şi jumătate de Vincenzo Castellano şi, la sfârşitul anului 2013, au depus actele de divorţ. Săptămâna trecută, cântăreaţa a deschis un nou proces, prin care solicită custodia copilului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest