Antonia, mamă pentru a patra oară? Răspunsul vedetei, după ce s-a scris că este însărcinată din nou

 

Antonia se pregătește să devină mamă pentru a patra oară? După ce s-a tot scris că artista și Alex Velea așteaptă încă un copilaș, artista a decis să ofere un răspuns fanilor care s-au arătat extrem de curioși despre viața personală a vedetei!

Recent, Alex Velea a publicat pe contul său de instagram, o figurină care ilustra o siluetă cu o burtică de gravidă. Așa cum era de așteptat, toată lumea s-a gândit la faptul că Antonia urmează să îi mai ofere un copilaș, pe lângă cei doi băieți minunați de care se bucură împreună.

Chiar dacă Antonia nu a avut nicio reacție în momentul acela, iată că acum le-a oferit un răspuns fanilor. Însă un răspuns deloc lămuritor. La întrebarea dacă este însărcinată, vedeta a răspuns cu „Nu? Da? Poate?”, ținându-i ca pe jar pe cei care o admiră și o urmăresc pe contul de socializare.

Povestea de dragoste dintre Alex Velea și Antonia

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz! Însă până să li se pună eticheta asta, multă lume a crezut la începutul relației celor doi că este vorba doar de o poveste trecătoare bazată pe atracție fizică și atât.

Ei bine, se pare că s-au înșelat amarnic toți cei care nu au crezut în relația lor! Deși s-au cunoscut atunci când amândoi erau căsătoriți cu alte persoane, au reusit să treacă peste obstacolele pe care viața le-a pus în calea dragostei lor și acum formează o familie minunată!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest