Antonia, mesaj dur pentru Lino Golden și Mario Fresh, după ce l-au trădat pe Alex Velea: „Este cel mai josnic gest!”

 

Este cunoscut faptul că Lino Golden și Mario Fresh au un nume în industria muzicală, datorită lui Alex Velea care le-a fost mai mult decât un mentor. Acum, după ce nu mai depind de artist, cei doi au ajuns la un conflict cu acesta, dezvăluind public motivele. Sătulă de trădători, Antonia le-a adresat acestora un mesaj dur prin care i-a desființat!

O bombă de proporții a explodat în showbiz de curând! Lino Golden și Mario Fresh au făcut o serie de dezvăluiri pe paginile lor de socializare, vorbind despre motivele care i-au împins să părăsească familia de la Golden Boy Society, un proiect care i-a avut ca membrii încă de la început.

În timp ce Mario Fresh a invocat ca motiv faptul că nu mai rezona cu ideile impuse de Alex Velea, așa că a decis să se retragă din proiect, se pare că plecarea lui Lino Golden a fost cauzată de alte aspecte, mai personale, despre care a promis că va vorbi cu lux de amănunte, în curând.  

„Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc...Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a spus Mario Fresh pe contul său de Instagram.

“Știți oamenii ăia care vorbesc despre toată lumea? Și după, tot ei dau sfaturi și vorbesc de cei care bârfesc? Vreți să vă zic despre ei? Ăia sunt cei mai șerpi, cei mai periculoși”, a spus Lino Golden pe pagina sa personală.

Reacția Antoniei, după ce Lino Golden și Mario Fresh l-au trădat pe Alex Velea

După ce atât Mario Fresh, cât și Lino Golden, au adus argumente despre plecarea din proiectul înființat de Alex Velea, cât și despre motivele care i-au făcut să nu mai colaboreze deloc cu artistul, Antonia a răbufnit și a publicat un mesaj dur adresat lor, în care îi acuză de faptul că au uitat cine i-a ajutat ca să ajungă acolo unde sunt acum.

”Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de dramele și victimizările care circulă online...sunteți extrem de naivi. Educația, bunătatea și respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm modestia! Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult...este cel mai josnic gest.”, a fost o parte din mesajul postat de Antonia pe Instagram!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest