Antonia nu o suportă pe Alexia Eram? Adevăratul motiv din cauza căruia Mario Fresh nu mai vrea să colaboreze cu Alex Velea!

 

După ce Alex Velea l-a luat sub aripa lui și l-a ajutat să devină artistul de astăzi, Mario Fresh a decis să meargă pe un drum opus de cel al mentorului său. Cât despre motivul care a stat la baza alegerii, se vehiculează că ar fi vorba despre o ceartă la cuțite dintre Antonia și Alexia Eram! Care este adevărul, de fapt?

În urmă cu puțin timp, Abi Talent scotea la iveală conflictul neștiut dintre Antonia și Alexia Eram. Potrivit surselor lui, artista nu ar suporta-o pe fiica Andreei Esca, astfel că l-a pus pe Alex Velea să îi interzică lui Mario Fresh să o mai aducă la studio. Spusele lui Abi au fost întărite de mesajele cu suînțeles ale celor două în mediul online, cât și de faptul că nu se mai urmăresc pe instagram.

Mai mult de atât, se pare că a existat și un scandal de proporții pe această temă, despre acesta vehiculându-se că a fost motivul real din cauza căruia Mario Fresh a renunțat să mai colaboreze cu Alex Velea.  

„Se pare că la GoldenBoy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară.”, au fost cuvintele scrise la story de Abi Talent, care au fost ulterior șterse.

Adevăratul motiv din cauza căruia Mario Fresh a renunțat la colaborările cu Alex Velea

După ce toată lumea a crezut că relația dintre Antonia și Alexia Eram a fost cea care a dus la destrămarea prieteniei dintre Mario Fresh și Alex Velea, ei bine, se pare că nu este așa. Mario Fresh a mărturisit că motivul pentru care nu mai colaborează cu Alex Velea constă în nepotrivirea de caracter... artistic. 

„Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc...Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a spus Mario Fresh pe contul său de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest