Antonia, pusă la zid de Iulia Albu! Motivul este incredibil: „O femeie frumoasă și cam atât”

 

Chiar dacă este una dintre cele mai apreciate artiste din țară, Antonia nu a fost ferită de gurile răutăcioase și de criticile dure care au venit atât din partea urmăritorilor ei, cât și din partea colegilor de breaslă sau televiziune. Lucru care s-a întâmplat și de această dată când Iulia Albu a pus-o la zid pe cântăreață din cauza unui motiv incredibil!

Este cunoscut faptul că Iulia Albu nu are filtru și zice de fiecare dată ce gândește despre o persoană, fie mai puțin cunoscută, fie cu influență. Iar pentru că nu iartă pe nimeni, în vizorul ei a intrat și Antonia care i-a găsit un defect cântăreței pe care l-a și făcut public.

Ceea ce i-a atras atenția Iuliei Albu a fost manichiura nefăcută a Antoniei. Iar pentru că defectul a fost sesizat în timp ce artista făcea reclamă la bijuterii cu diamante, impactul a fost și mai mare.

„Antonia “o arde” prost cu manichiura nefăcută de minim o luna intr-o reclama la bijuterii cu diamante. Da, Antonia este o femeie frumoasa cu o manichiura urâta si cam atât. Ce vinde? Diamante. Cică. Sub sloganul “este momentul tau sa strălucești si sa te simți frumoasa”, femeile din Romania, cărora mai nou li se spune prin reclama pe tv ca nu este necesar sa pună vata peste absorbant, ar trebui probabil sa înțeleagă ca este ok sa își facă manichiura o data la doua luni atâta timp cât arată ca Antonia si poarta diamante. Si, bineînțeles, când le gătește Alex Velea fiecare clătită in alta tigaie. Sau cum?🐉”, a scris Iulia Albu pe pagina sa de Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest