Antonia, război pe faţă! Vicenzo are probe filmate cu ea şi cu Velea

 

Procesul pentru custodia Mayei pare să ia turnuri nebănuite şi pare să o expună pe cântăreaţă într-un mod fără precedent. Apropiaţii fostului soţ al Antoniei susţin că „la dosar” ar exista filmări cu Antonia şi cu Velea în apartamentul conjugal!

În octombrie 2012, Antonia şi Vincenzo au apucat-o pe drumuri diferite. Primele detalii ale despărţirii au răsuflat abia în ianuarie 2014 când au apărut şi zvonuri că Antonia ar avea o relaţie extra-conjugală... Se pare că aceleaşi bănuieli le-a avut şi junele Castellano care, înainte de a renunţa definitiv la mariajul de care numai tatăl lui mai ţine cu dinţii, ar fi decis să se convingă singur că iubirea pentru Antonia este o cauză pierdută iremediabil.

Apropiaţi ai familiei de italieni ne-au dezvăluit faptul că, mult timp după despărţire, Vincenzo ar fi trăit cu sentimentul că soţia lui se iubeşte cu unul dintre dansatorii ei şi ar fi decis să vadă cu ochii lui... adulterul. Ideea că în viaţa şi în patul Antoniei şi-a făcut loc un alt bărbat, i se părea cu atât mai teribilă cu cât fiica lor se afla în România şi petrecea mult timp cu mama ei. Tocmai de aceea, ar fi pus-o pe artistă sub monitorizare timp de mai multe săptămâni. Aşa ar fi aflat că relaţia ei cu dansatorii nu a depăşit limitele profesionale şi că adevăratul ei amant este Alex Velea.

„După despărţire, Vincenzo a plecat de acasă, din apartamentul în care locuiau cu chirie, chiria fiind plătită de Ciro, socrul Antoniei. A lăsat-o pe ea acolo, iar copilul a stat când cu unul când cu altul până au decis de comun acord să-l trimită în Italia. În toată acea perioadă, din octombrie începând, a monitorizat-o. Ne-a spus că nu ar vrea ca fiica ei să fie expusă unei alte relaţii a mamei ei.

Continuarea AICI!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest