Antonia și Alex Velea, gata de nuntă după 11 ani împreună: ”Mă întâlnesc cu organizatorii”

 

Artista a dezvăluit că marele eveniment se apropie cu pași repezi. Ce a spus despre rochia de mireasă.

 

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi artiști care au sute de mii de fani sunt împreună de peste un deceniu, însă nu au făcut marele pas și anume căsătoria în fața lui Dumnezeu și a ofițerului de stare civilă. Ei sunt deciși să facă acest lucru în acest an, după cum a dezvăluit îndrăgita cântăreață.

 

Suntem în stadiul în care trebuie să mă întâlnesc cu organizatorii de nuntă și să începem să organizăm. Nu știu absolut nimic. Am o grămadă de modele de rochie în telefon, șase mii de stiluri, nu știu.”, a declarat Antonia, pentru o emisiune de tip podcast.

 

Nu cu mult timp în urmă, prezent la Xtra Night Show, Alex Velea spunea: A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamnas asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. (...) Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată.

Alex Velea a cerut-o în căsătorie Antonia în vara anului 2021.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest