Anul 2016, unul fatidic! Morţile şi dezastrele naturale continuă! "Vor mai muri şi alţi oameni celebri"

 

Se pare că anul 2016 este un an fatidic. Primul semn de intrebare este legat de numarul mare de personalitati care ne-au parasit de la inceputul anului si pana acum.

Carmen Harra a prevestit încă de la începutul anului diversele evenimente negative care au avut loc în cele patru luni de 2016. Luni, în ediţia de la 15:30 a jurnalului de ştiri de pe Antena Stars, clarvăzătoarea a oferit detalii cutremurătoare despre ce urmează să se întâmple.

"De multe ori simbolizează trecerea în nefiinţă. Anul ăsta va avea multe cutremure, manifestări de stradă, evenimente neaşteptate. Conflicte vedem femeia care devine în putere, alegeri prezidenţiale, peste tot schimbări politice (...) Cutremurele încep în Japonia, Ecuador, dar nu e decât începutul! Vor fi cutremure şi în locuri neaşteptate. Urmează un şir de cutremure în anii următori. Planeta se revoltă împotriva noastră şi scutură energia pe care noi o trimitem. Energia colectivă trebuie schimbată şi intervenţia divinităţii se face prin acţiuni ferme. Aceste clataclisme care pot urma nu sunt decât reflexia noastră. Nu văd un cutremur major în Bucureşti. Înainte să existe progres se va crea o stare de haos. Lumea nu mai ştie ce să mai aleagă, nu mai vrea politicieni... Este o revoltă generală", a mărturisit Carmen Harra.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest