Anul Maimuţei de Foc va aduce multe schimbări în bine! Previziunile zodiacului chinezesc pentru 2016

 

Chiar dacă mai este mult până se va termina anul 2015, astrologii încep deja să facă previziuni pentru anul viitor. Anul 2016 va aduce multe schimbări în bine în viaţa fiecărei zodii şi va fi denumit Anul Maimuţei de Foc.

Maimuța este un animal inteligent, spiritual și inventiv. Ea caută rezolvarea problemelor, lucrează cu grupul ei, în timp ce demonstrează simultan o independența. Cine se va naște în Anul Maimuței de Foc, va avea o minte ageră și va avea o mulțime de idei ingenioase în viață, conform site-ului Bewoman.ro.

De asemenea în anul 2016, se aşteaptă o creștere economică globală. Cheia succesului în Anul Maimuţei este educația, iar acest lucru nu este menit că o simpla facultate sau absolvent de școală, ci prin dezvoltarea în urmă unor cursuri care să ne ajute să ne facem o carieră. 

Anul Maimuței de Foc este un an bun pentru libertate și pentru a va asumă riscuri calculate, care să va aducă mari satisfacții. De asemenea, acesta este un an în general de bun augur pentru șobolani, boi, dragoni, căi, maimuțe, cocoși și câini (din horoscopul chinezesc), însă poate fi un an dificil pentru tigri, șerpi și mistreți. Iepurii ar trebui să aibe grijă de finanțele lor. Oile ar trebui să aibă grijă de sănătatea lor. 

Berbec

Anul 2016 aduce schimbări majore în viață Berbecilor, ceea ce înseamnă că se deschid noi orizonturi și se pregătesc multe surprize frumoase.

Taur

Pentru nativii zodiei Taur, anul viitor este un an perfect pentru sectorul dragostei, al familiei și al căminului.

Gemeni

Aceşti nativi vor cunoaște foarte multe persoane noi și le va clasa după potențialul fiecăreia, însă unele dintre ele nu vor rămâne în viață lor.

Rac

Pentru reprezentanții zodiei Rac, anul 2016 este reprezentat de carieră și de domeniu profesional.

Leu

Leii au parte de mult noroc, optimism, expansiune și multă voie bună alături de putere de muncă.

Fecioară

În anul 2016 Fecioarele au un avânt incredibil în afaceri și mai ales în achizițiile personale importante. 

Balanţă

Pentru nativii zodiei Balanța, anul 2016 trebuie să vina cu ceva surprinzător și cu ceva mai multe lucruri bune decât anul 2015. 

Scorpion

De-a lungul anului 2016, relațiile personale, în special cele de dragoste sunt în atenția astrelor pentru Scorpioni.

Săgetător

Anul 2016 este anul în care nativii zodiei Săgetător reușesc să atingă țeluri imporante șiș să construiască lucruri mărețe.

Capricorn

Anul viitor aduce mai multă liniște și pace decât anul precedent pentru zodiac Capricorn.

Vărsător 

Aceşti nativi se simt ușurați mai ales în ceea ce privește cariera.

Peşti

Peștii găsesc un echilibru profesional și o atmosferă foarte frumoasă și încântătoare în casă carierei și acest lucru atrage aduce și alte beneficii și avantaje.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest