Anunțul făcut de Andreea Marin după șase ani de relație cu Adrian Brâncoveanu

 

Vedeta de 48 de ani a dezvăluit că s-au împlinit deja 6 ani de când diplomatul îi este partener de viață și în acest punct al relației lor a ajuns la concluzia că „dragostea e cel mai important dar”. Potrivit spuselor ei, în prezent, amândoi se bucură de o perioadă de pace și liniște în viața lor.

„Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar cosiderăm că dragostea e cel mai important liant și dar, totodată. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul. (...) (n.r. comunicarea dintre noi) e mult mai așezată, mult mai matură, ne-am învățat unul pe celălalt. (...) Am ajuns să ne facă plăcere chiar și clipele în care pur și simplu stăm istoviți, după o zi de muncă, unul lângă celălalt în fața șemineului, fiecare cu cartea lui în mână. Chiar ne bucuram de această stare de bine și de liniște, de pace interioară.”, a dezvăluit Andreea Marin pentru Antena Stars.

Întrebată de cum a influențat celebritatea ei relația cu Adrian, Andreea Marin a specificat că acesta nu a fost un aspect care să conteze pentru el, datorită faptului că o vede „ca un om normal”.

Totodată, vedeta s-a descris ca fiind o femeie „tolerantă” în relația cu partenerul ei și a menționat că gelozia nu își are locul între ea și Adrian.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest