Anunțul lui Daniel Buzdugan după ce și-a făcut testul COVID-19: „Toți cei care v-ați văzut cu mine în ultimele două săptămâni...”

 

Daniel Buzduganu a făcut un anunț după ce și-a făcut testul COVID-19! Omul de radio și-a îngrijorat comunitatea de prieteni de pe internet cu ultimul mesaj publicat!

Daniel Buzdugan și-a făcut testul pentru a afla dacă este sau nu este infectat cu noul coronavirus. Pentru că încă nu a aflat rezultatul analizei, omul de radio și-a rugat prietenii care au interacționat cu el, în stilul caracteristic să se roage ca totul să fie bine!

„Un chip livid așteptând testul COVID. Toți cei care v-ați vazut cu mine în ultimele două săptămâni bateți o cruce mare ca pe Caraiman, ca să ies negativ , deși eu sunt un tip pozitiv de fel:) va pup și vă dau de veste cum stă treaba cu mine: ori la bal, ori la spital 🙂”, a scris Daniel Buzdugan pe Instagram.

Daniel Buzdugan și-a făcut testul de coronavirus pentru că se pregătește să plece în vacanță în Creta, iar pentru a avea acces în Republica Elenă trebuie să prezinte rezultatul analizei.

În continuarea mesajului publicat pe contul său de socializare, Daniel Buzdugan le-a dezvăluit internauților că recoltarea probelor pentru testul COVID-19 nu a fost deloc dificilă, ci din contră, procedura a durat foarte puțin.

„Este suportabil testul îți bagă un bețișor pe gât și pe nas totul foarte simplu”, a mai spus acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest