Anunțul lui Tzancă Uraganu în premieră la Antena Stars: „Este vorba de sănătate!”

 

Manelistul a avut numeroase solicitări în ultimele trei luni, fapt care l-au determinat pe acesta să ia o decizie radicală.

 

Piesele lui Tzancă Uraganu ridică lumea în picioare la orice petrecere ori eveniment. Când sunt cântate live, în mod firesc, atmosfera e și mai frumoasă. Numai că solicitările numeroase pe care le-a avut în ultima vreme cunoscutul manelist au avut repercusiuni asupra stării sale de sănătate.

 

În exclusivitate la Antena Stars, manelistul a anunțat că l-a ajuns oboseala din ultima vreme, drept urmare a decis să facă o serie de schimbări în programul său la evenimente: „Am luat o decizie pe care vreau să o anunț și acum, în premieră. Nu o să mai cânt ziua, înainte de ora 16, 17. Nu o să mai cânt, pentru că e vorba de sănătate, chiar am făcut un anunț, m-au înțeles foarte mulți oameni la care am de cântat, pentru că nu puteam să cânt până la 4-5, să mă duc, să mă ia somnul pe la 7 dimneața și la 12 să fiu iar în curte la oameni, nu se poate, e vorba de sănătate. Înainte de 4-5 nu o să mai cânt. Cânt și eu un program ziua, mai cânt un program, două, seara, să putem ajunge și mai departe”.

 

El și-a motivat decizia din cauza stării acute de oboseală cu care s-a confruntat în ultima vreme: „Așa e normal, să pot să ajung pe la toată lumea în forță, să zică lumea „da, frate, și-a meritat locul”. Cu oboseala m-am confruntat, atât. Am avut o stare de oboseală care m-a ținut vreo două-trei luni, exact din cauza programului pe care îl aveam”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest