Anunțul Poliției după ce Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în propria locuință!

 

Poliția a oferit primele informații după ce Costin Mărculescu a fost găsit fără viață în propriul apartament. Trupul neînsuflețit al actorului se afla în putrefacție avansată, semn că decesul a avut loc în urmă cu trei - patru zile de la descoperirea cadavrului.

Vestea morții lui Costin Mărculescu a zguduit din temelii lumea mondenă românească. Actorul a fost găsit de oamenii legii, în cadă, după ce reporterul de la „Xtra Night Show” a apelat autoritățile, în urma informațiilor strânse de la vecinii lui Costin, care nu îl mai văzusese de câteva zile.

Ceea ce le-a atras atenția, în primă instanță, au fost lătratul cățelului lui Mărculescu, cât și mirosul infernal care venea din apartamentul acestuia. Însă decisiv a fost momentul în care o țeavă de apă caldă s-a spart în locuința actorului și a inundat vecinii de sub apartamentul său de la etajul 8.

După sesizare, oamenii legii s-au prezentat în fața locuinței actorului și au fost nevoiți să spargă ușa apartamentului. Costin Mărculescu a fost descoperit decedat în cadă, iar trupul său era în stare de putrefactie.

Comunicatul oferit de Poliție

”În noaptea de 10/11 iunie, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un barbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări. Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a patruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat.

Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest