Apar noi indicii că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit!

 

Scandalul de la petrecerea burlacilor organizată pentru Florin Salam pare să fi fost fitilul care a aruncat în aer relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu.

 

Spynews.ro a demascat ceea ce s-a întâmplat la petrecerea burlacilor organizată pentru Florin Salam, aflat în pragul căsătoriei cu Roxana. Chef spart de Bianca Drăgușanu, diva dând buzna în locația în care Bădălău și alți prieteni au serbat ultimele zile de burlac ale lui Florin Salam.

 

Între timp au mai apărut o serie de informații care întăresc faptul că între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-ar fi produs o ruptură, greu de remediat. Potrivit surselor Antena Stars, Bianca Drăgușanu s-a confesat unei prietene, cărieia i-a spus că locul ei nu este lângă omul de afaceri.

 

Și mesajul pe care diva l-a urcat pe contul de Instagram este destul de elocvent și tinde să confirme despărțirea acesteia de Gabi Bădălău. „Dacă Dumnezeu poate transforma noaptea în zi, el poate transforma o problemă în binecuvântare", este mesajul postat de Bianca Drăgușanu aproape de miezul nopții.

 

Se adaugă un alt indiciu, furnizat de această dată de fosta soție a omului de afaceri. Claudia Pătrășcanu a declarată că Gabi Bădălău va pleca în vacanță în Grecia cu familia, nicidecum cu Bianca Drăgușanu, fapt care scoate în evidență, de asemenea, că relația dintre cei doi s-a răcit considerabil.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest