Apariţie spectaculoasă la Bacalaureat! Cum s-a prezentat Selly la examenul maturității/ VIDEO

 

Selly a susţinut zilele trecute prima probă a bacalaureatului şi pare că s-a descurat de minune. Vloggerul s-a prezentat la şcoală, dar nu oricum! Ci, în stilul caracteristic, îmbracat din cap până în picioare în haine de fiţe şi s-a dus la liceu cu bolidul său de lux. Cine mai dă BAC-ul ca Selly!?

Tricoul pe care faimosul vlogger l-a purtat la BAC este de la o firmă foarte cunoscută și costă nici mai mult, nici mai puțin de 250 de euro. Selly s-a prezentat la proba de limba română cu o dispoziție bună, iar acest lucru pare să îi fi priit, pentru că acesta s-a descurcat la rezolvarea subiectelor.

Cu toate că norocul a fost de partea lui, Selly a avut și câteva nemulțumiri vizavi de subiectele care s-au dat la proba de limba și literatura română. Vlogger-ul s-a arătat iritat de faptul că la subiectul eseului argumentativ a fost „dacă mass-media contribuie sau nu la imaginea unei persoane”, fiind de părere că mulți copii din țară nu au știut semnificația cuvântului „mass-media”, un cuvânt care provine dintr-o limbă străină.

„Mie BAC-ul mi s-a părut simplu, dar acum uitându-mă mai atent, am o mențiune. Subiectul de compunere argumentativă, cel în care trebuia să argumentez dacă mass-media contribuie sau nu la imaginea unei persoane. Chiar dacă pentru mine subiectul a fost mănușă, pentru alții nu mi se pare un subiect adecvat. Pentru că sunt mulți copii în România care nu au internet și care nu știu ce înseamnă mass-media. Dar nici nu îi poți învinui. La limba română nu ai nicio lecție despre mass-media. Mai mult de atât, este un cuvânt străin, provenit dintr-o altă limbă.” a spus Selly.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest