Aprinde pasiunea dintre voi! Încearcă 4 poziţii "fierbinţi" din Kama Sutra pentru cuplurile timide

 

Activitatea din dormitor este foarte importantă pentru orice cuplu pentru că menţine vie atracţia şi armonia dintre parteneri. Dacă vrei să îţi condimentezi puţin partidele de sex, este momentul să laşi inhibiţiile la o parte şi nu te sfieşti să încerci ceva nou alături de partenerul tău.

În cazul în care amândoi sunteţi puţin timizi, aceste poziţii cu siguranţă vă vor face să vă deschideţi mai mult unul faţă de celălalt. Iată patru poziţii inspirate din Kama Sutra care necesită doar o flexibilitate medie. Avantajul lor este că măresc fricțiunea și intensifică plăcerea, fără să te pună în pericol de accidente chiar dacă nu ai mai făcut de mult timp mişcare, conform site-ului Handbag.com, citat de sfatulparintilor.ro. 

„Muntele magic"

Lasă-ți brațele peste un vraf de perne și apleacă-te înainte, în așa fel încât greutatea corpului tău să fie susținută de... „munte"€œ. Încearcă să-ți ții genunchii apropiați. Roagă-ți partenerul să îngenuncheze în spatele tău, cu picioarele lui în afară alor tale. În această poziție, el te va pătrunde și se va apleca înainte, în așa fel încât brațele și pieptul lui să se lipească de spatele tău.

„Îngenunchierea"

Roagă-ți partenerul să îngenuncheze pe pat, cu fața la ține. Așază-te în poala lui, cu genunchii lângă coapsele lui și sprijinindu-te cu tibia de pat. Îmbrățișează-l cu mâinile strânse în jurul gâtului sau lasă-l să-ți îmbrățișeze talia, că să îți poată susține greutatea. 

„Presiunea"

Întinde-te pe spate și odihnește-ți picioarele pe pieptul partenerului, cu genunchii ridicați până la nivelul bărbiei lui. El va stă în genunchi pe pat și te va pătrunde în așa fel încât picioarele tale să rămână de ambele părți ale capului său sau sprijinindu-se de pieptul lui. Această poziție scurtează canalul vaginal, făcând că penetrarea să fie mai adâncă și senzațiile mai intense. Tu deții controlul și poți adapta ritmul mișcărilor, precum și cât de adânc te poate pătrunde.

„Lotusul"

Stai în șezut, cu picioarele încrucișate, și lasă-te ușor pe spate, menținându-ți picioarele în aceeași poziție. Trage-ți picioarele cât mai aproape de piept și roagă-ți partenerul să se așeze deasupra ta, într-o poziție similară cu cea a „misionarului"€œ. În acest unghi, șoldurile tale vor fi depărtate, permițându-i lui să te pătrundă mai adânc.

Foto: Hepta

M.T.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest