Șapte poziții de sex pe care le poți încerca aproape oriunde. ”Moștenește tronul” și vei descoperi ”scările către Rai” rapid

 

Nu mai are rost să ne ascundem după degete, fiecare persoană simte nevoia la un moment dat să facă sex într-un loc neconvențional, chiar dacă locul nu este unul dintre cele mai potrivite.


Partidele de sex grozave nu ar trebui să se întâmple numai la tine acasă, în pat, ci și în alte locuri neobișnuite, dar incitante.

Iată cele șapte  poziții care te duc pe culmile plăcerii și pe care le poți încerca aproape oriunde.

1. ”Încurcătură rapidă”

- o poți încerca oriunde. Tot ce ai nevoie este să te apleci, să îți pui mâinile pe o bucată de mobilă sau pe genunchi, iar partenerul va face toată treaba.

2. ”Dansatorul de balet”

Această poziție poate fi făcută oriunde. Cei doi parteneri stau în picioare, față în față, iar femeia își încolăcește un picior în jurul bărbatului.

3. ”Moștenește tronul”

Este poziția perfectă pentru un sex oral ca la carte. Tot ce trebuie să faci este să stai pe un scaun cu picioarele depărtate și să te bucuri de ceea ce partenerul face.4. ”Liftul”

După ce te-ai bucurat de șederea pe tron, întoarce-i favorul partenerului și adu-l pe culmile plăcerii.5. Scaunul fierbinte


Poți încerca această poziție aproape pe oriunde. Așază-ți partenerul pe un scaun, iar apoi stai cu spatele la ei, între picioarele lui. Lasă-te condusă de el sau preia tu frâiele.

6. Scările către Rai

Este o variantă a Scaunului fierbinte, însă o poți încerca pe scări. Stai deasupra și preia controlul și ține-te de bară pentru mai multă stabilitate.

7. ”Șeful  de fier”
Este o variantă a poziției ”Dansatorul de balet”, însă o poți încerca pe mobilă. Pune-ți picioarele în jurul partenerului și lasă-l să te așeze pe o bucată de mobilă, pe masă sau pe oriunde crezi că te va ține suprafața, potrivit womenshealthmag.com.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest