"Arde" grăsimile îngheţându-le! Tehnica specială pe care oamenii de ştiinţă au descoperit-o şi pe care o poţi face acasă

 

Dacă ai auzit des de expresia "a arde grăsimile", află că poţi face asta cu gheaţă. Ţi se pare paradoxal? Studiile recente au descoperit o metodă de care nu mulţi au auzit până acum.

Conform unui studiu recent, celulele de grăsime dispar atunci când sunt expuse temperaturilor negative extreme. Procesul de a slăbi prin temperaturile foarte scăzute se numeşte CoolSculpting (sculptare rece) implică arderea grăsimilor prin îngheţare.

Dacă aduci celulele la o temperatură aproape de 0 grade, acestea se vor umfla şi eventual vor deveni celule moarte. Inflamaţia durează trei zile după tratament şi se opreşte după 30 de zile, iar celulele moarte vor fi îndepărtate complet într-o perioadă de 90 de zile.

Există şi efecte secundare care vin odată cu această procedură, precum învineţire excesivă şi roşeaţă.  Dacă vrei să adopţi această procedură acasă, ţine pachete de gheaţă pe zona afectată de grăsime pentru 30-60 de minute şi repetă procedura de 3-4 ori pe săptămână.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest