Are 70 de ani, dar tenul ei arată ca la 40! Remediul natural pe care l-a folosit o femeie pentru a scăpa complet de riduri

 

Toate femeile îşi doresc să arate cât mai bine şi să împiedice, pe cât este posibil, efectele trecerii anilor de pe chipul lor. Există femei care arată cu 10- 15 ani mai tinere decât sunt, pentru că apelează la tot felul de proceduri şi intervenţii chirurgicale costisitoare.

Acestea nu sunt întotdeauna singurele soluţii, pentru că există remedii eficiente mult mai simple şi mai iefitine care îţi pot întineri pielea vizibil.

O femeie de 70 de ani, arată ca la 40 după ce a folosit un remediu simplu şi natural care i-a schimbat radical aspectul feţei. Ea susține că, după utilizarea acestui amestec, vederea s-a îmbunătățit (de la +3, a ajuns la +1 la dioptrii), pielea ei a devenit mai fină și mai elastică pe tot corpul, iar părul ei a devenit mult mai des și mai puternic, conform site-ului secretele.com.

Iată ce a combinat și consumat această femeie:

Ingrediente:

- 100 ml de ulei de in

- două lămâi  

- o căpățâna de usturoi

- un kg de miere

Mod de prepare şi de utilizare:

Se curată de coajă usturoiul și se pisează bine. Așază usturoiul într-un borcan mare și toarnă peste acesta uleiul de in, zeama de la cele două lămâi și mierea. Amestecă bine până când obții un preparat omogen. Amestecul din borcan se păstrează închis la frigider. 

Consumă o linguriță cu o jumătate de oră înainte de fiecare masă, de trei ori pe zi.

Cum funcţionează acest amestec?

Uleiul de in conține acid linoleic (omega 6), acid oleic (omega 9), și acid gras palmitic, și mai mult de jumătate din conținut este alcătuit din acid Alpha-linolenic (omega 3), care face din acest ulei una dintre cele mai bogate surse de acizi grași existența (de două ori mai mult decât în uleiul de peste).

Uleiul de in este, de asemenea, cea mai bogată sursă lignani, care sunt antioxidanți foarte puternici, iar atunci când este combinat cu lămâia, te va ajută să-ți cureți ficatul și bilă. 

Vitamina C din lămâie este antioxidantul perfect, ajutând la întărirea sistemul imunitar și a vaselor de sânge. Usturoiul curăţă organismul de paraziți dar și vasele de sânge de depozitele de colesterol, în timp ce mierea vine cu substanțe nutritive și oligoelemente în sânge care întineresc întregul corp.

Foto: Secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest