Are de ce să fie mândru! Dovada că soţia lui Adi Mutu întruneşte toate calităţile unei femei ideale VIDEO PAPARAZZI

 
+5 click pentru
galerie

Adrian Mutu se poate considera un bărbat norocos din toate punctele de vedere. Chiar daca a avut o viaţă amoroasă tumultoasă, cu două divorţuri la activ, acum, fostul fotbalist al Naţionalei poate sta liniştit în ceea ce o priveşte pe Sandra. Imaginile surprinse de Paparazzii Spynews.ro confirmă faptul că bruneta este tot ce îi trebuie unui bărbat.

Dacă ţinem cont de statutul social de care se bucură, multe persoane ar putea spune că Sandra Mutu este ţinută în puf şi că toată lumea stă la cheremul ei, dar iată că lucrurile nu stau deloc aşa. Soţia lui Adrian Mutu ştie să se descurce şi singură, în situaţii mai speciale.

Sandra Mutu a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce îşi rezolva singură, treburile prin oraş. Frumoasa brunetă a mers la salonul unde s-a răsfăţat preţ de câteva minute bune, după care şi-a lăsat maşina la spălătorie. Deşi ar fi putut să pună pe oricine altcineva să facă asta în locul ei, precum fac alte neveste de fotbalişti, iată că bruneta nu a vrut să deranjeze pe nimeni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest