Are doar 6 ani, dar poate da oricând lecţii de make-up! Ce face această fetiţă într-un videoclip care a devenit viral pe Internet?

 

Nu mai este un secret pentru nimeni că pe Internet se găsesc o mulţime de filmuleţe cu femei care se machiază în fel şi chip. Oricine urmăreşte aceste clipuri poate învăţa câteva trucuri elementare de machiaj.

Acest fenomen a luat amploare, iar acum şi fetiţele de doar câţiva anişori au propriile lor tutoriale de make-up. După ce le-au urmărit pe mamele lor, au luat exemplu şi eu trecut la treabă. Unele dintre ele se filmează singure, după care postează video-ul pe Youtube şi au mare succes. Adună milioane bune de vizualizări.

Un exemplu foarte bun este şi această fetiţă care are doar 6 ani şi a devenit o mini-expertă în arta machiajului. Se vede clar că îi place ceea ce face, zâmbeşte la camera de filmat şi explică cât poate ea de bine cum foloseşte produsele cosmetice.

Acesta este doar unul dintre tutorialele ei, care a adunat peste 11 milioane de vizualizări şi face senzaţie pe Internet. Şi nu mai punem la socoteală faptul că este adorabilă.

 

Foto: Captură Youtube

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest