Are liber la făcut copii! Andreea Marin, aptă pentru o sarcină

 

Înainte să plece cu soţul în vacanţă în Turcia, Andreea Marin şi-a pus la punct problemele de sănătate! Zâna a primit verde la făcut copii din partea medicilor după ce analizele i-au ieşit neaşteptat de bine. Potrivit jurnaliştilor de la Libertatea, doctorii de la o clinică privată din capitală i-au spus că e aptă să devină din nou mămică

Aşadar, Tuncay se poate apuca liniştit de treabă. Visul lui de a-şi mări familia, împreună cu Andreea, este la un pas de a se îndeplini. „Îmi plac foarte tare copiii. Am cinci nepoţi de la cele două surori ale mele. Nu doar eu, ci toată lumea aşteaptă acum un bebeluş de la noi. Am un sentiment puternic că voi fi tată."

În trecut, Andreea a avut ceva probleme. Două sarcini extrauterine şi două operaţii la coloană, ceea ce însemna că o altă sarcină ar fi putut fi cu risc ridicat.

Şi cum vestea primită de la medici trebuia sărbătorită, fericitul cuplu a plecat în ţara natală a lui Tuncay. Acolo Andreea şi-a vizitat socrii, dar a profitat din plin să colinde şi satele tradiţionale. Să ne aşteptăm ca din vacanţă să se întoarcă mai mulţi?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest