Are şase coapse lipsă şi acum şi-a făcut ochii verde cariocă! Aşa arată după operaţia de 4000 de lire

 

O tânără de 26 de ani a cheltuit peste 80.000 de lire sterline pentru operaţii, printre care şi eliminarea coastelor şi schimbarea culorii ochilor într-un verde de cariocă.

Conform Daily Mail, Pixiee Fox ste un fotomodel suedez care tocmai a făcut cea de-a 19-a operaţie din viaţa ei. La doar 26 de ani, fata are un verde artificial la culoarea ochilor, pentru care s-a operat, şi şase coaste scoase pentru a atinge forma perfectă a taliei.

Modelul plănuieşte să rupă recordul pentru cea mai mică talie. Femeia a cheltuit peste 80.000 de lire. Doar implantul de culoare pentru ochi a costat peste 4,100 de lire.

"Nu mă deranjează că este o schimbare permanentă. Asta înseamnă de fapt chirurgia plastică, decizia definitivă de a arăta aşa. Credeam că voi fi judecată, dar oamenii chiar sunt drăguţi cu mine", a declarat Pixiee Fox.

Lista totală de operaţi pe care le-a făcut: implant de culoare de ochi, eliminarea coastelor, patru rinoplastii, patru operaţii la sâni, două liposucţii, o labioplastie, lifting sprâncene, doua blefaroplastii, sculptare, injecţii în obraji şi în buze.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest