Are sau nu are, Andreea Bănică, silicoane: „Voi lămuri o dată pentru totdeauna!”

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din showbiz-ul autohton, atât pentru talentul pe care îl posedă, cât și pentru aspectul fizic de invidiat. Iar pentru că în industria în care activează, nu multe sunt artistele care au optat pentru un look cât mai natural, vedeta a fost, deseori, bombardată cu întrebări legate de intervențiile estetice.

Andreea Bănică arată extraordinar și, cu siguranță, le dă clasă multor puștoaice de 20 de ani. Și chiar dacă a mărturisit de nenumărate ori că naturalețea este arma cea mai puternică a unei femei, mulți sunt de părere că aspectul său fizic este retușat pe ici pe colo de medicul estetician.

Mai mult de atât, încă din vremea în care făcea parte din trupa „Blondi”, Andreea Bănică era acuzată de faptul că a apelat la mărirea sânilor, dar nu vrea să recunoască. Sătulă de comentariile răutăcioase, vedeta a izbucnit pe contul de instagram și le-a transmis tuturor celor care o acuză că minte, că nu are silicoane, iar bustul ei este 100% natural.

”Poate că voi lămuri o dată pentru totdeauna acest aspect, sunt foarte multe fete care îmi pun întrebarea asta și deja mă macină, mă enervează de atâția ani. De la 18 ani, toată lumea mă întreabă dacă am silicoane. Ei bine, nu am silicoane, fraților! Spun o dată pentru totdeauna. Înțelegeți! Nu am silicoane, nu mă mai întrebați! Deci nu mai pot. Nu mai am răbdare să răspuns la aceeași întrebare! Nu am silicoane. Am câteva kilograme în plus față de când aveam 20 de ani, 25 de ani. Am 7-8 kilograme în plus. M-am transformat, m-am maturizat, am două sarcini la activ. După cele două sarcini, sânii mei au rămas mai mari. Nu sunt perfecți! Sunt sâni normali, naturali, sunt destul de greu. Cred că sunt cam singura neoperată. Gata! Nu mai pot! M-am săturat!” a afirmat artista pe pagina sa personala de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest