Are sau nu are coronavirus? Horia Moculescu, primele declarații după ce a fost testat: „Am avut toate simptomele specifice”

 

Horia Moculescu a ajuns la Spitalul Floreasca, în urmă cu câteva zile, după ce a avut toate simptomele specifice noului coronavirus. Celebrul compozitor în vârstă de 83 de ani a fost testat de trei ori, pentru a afla dacă este infectat cu virusul COVID-19.

Horia Moculescu se încadrează în categoria extrem de vulnerabilă în fața noului coronavirus, din cauza unor probleme la plămâni cauzate de țigările fumate timp de 40 de ani, cât și din cauza vârstei. Astfel că după ce a sesizat că starea sa de sănătate nu este deloc bună, iar simptomele specifice virusului apăreau unul după altul, artistul s-a dus de urgență la spital, unde a apelat la ajutorul medicilor.

După ce a fost testat de trei ori, Horia Moculescu a dezvăluit că rezultatele au ieșit negative de fiecare dată, motiv pentru care a fost și externat din spital. „Am fost suspect de coronavirus. Am avut toate simptomele specifice, am fost la spital alaltăieri și am făcut trei teste care au ieșit negative. Iar al patrulea la Cantacuzino, a venit rezultatul acum și e tot negativ. Acum sunt acasă, sunt bine.”, a mărturisit Horia Moculescu pentru Click!

Ce simptome a avut

Din cauza faptului că este fumător de mai bine de patru decenii, Horia Moculescu suferă de boala obstructiv pulmonară cronică care se manifestă prin tuse cronică, oboseală și bronșită acută. Iar când simptomelor de mai sus s-au adăugat și febra și durerile musculare, artistul a plecat de urgență la spital.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest