Armin Nicoară, deranjat că numele lui este implicat în divorțul Georgianei Lobonț

 

Într-un clip video filmat în Maldive, unde se află în vacanță alături de soție și de nașii lui, Armin a lămurit situația și le-a transmis un mesaj tranșant celor care l-au jignit și l-au acuzat că ar fi provocat probleme în căsnicia Georgianei Lobonț. Soțul artistei a confirmat, luni, că au decis să divorțeze.

„Eu nu mă bag în familia nimănui. Nu m-am băgat în relația nimănui, nu distrug nicio familie. (...) Vreau să lămuresc acum pentru totdeauna și să vă intre tuturor în cap! Celor care îmi lăsați comentarii că eu nu-mi iubesc soția, că eu îmi bat joc de Claudia, vreau să vă spun că eu am o soție extraordinar de frumoasă și de iubitoare, și nu aș da-o pe niciuna. (...) Eu nu distrug familia nimănui și nu m-am băgat în familia nimănui. Soția mea este alături de mine, eu alături de ea, o iubesc și voi fi î ntotdeauna alături de ea. Nu mai lăsați comentarii negative, nu mă cunoașteți, nu-mi cunoașteți viața personală, așa că v-aș riga să fiți mai calmi când lăsați comentarii și când mă înjurați pe mine.”, a explicat Armin Nicoară, în exclsivitate pentru SpyNews.ro.

Totodată, Armin a menționat că nu știe ce s-a întâmplat între nașii lui, dar a dezvăluit că Georgiana a ales să stea în camera ei astăzi, refuzând să iasă cu el și soția lui, Claudia Puican, pe plajă.

„Ce s-a întâmplat astăzi cu articolele din ziare ... se spune că Armin a destrămat familia nașei. Nașa, într-adevăr ... nașii mei, Georgiana Lobonț și Rareș, sunt cu mine în vacanță în Maldive. Nu știu ce s-a întâmplat între ei. Ei nu au camera aproape de mine. Astăzi nu i-am văzut pe plajă. Georgiana, bineînțeles, a avut foarte multe evenimente și a dorit foarte mult să se relaxeze în cameră, nu a vrut să vină cu noi pe plajă. Rareș, la fel, este impresarul Georgianei și eu cred că dacă au o problemă și-o rezolvă între ei. Bineînțeles că în orice familie există certuri, discuții ... cine știe, dar cred că-și pot rezolva problemele între ei. Și nu mă mai băgați pe mine, pentru că eu nu m-am băgat în familia nimănui.”, a mai mărturisit cântărețul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest