Armin Nicoară, îndrăgostit de buzele nașei Georgiana Lobonț: ”Eu aș săruta-o pe nașa, și pe nașu îl las să o sărute pe fina lui”

 

Saxofonistul a declanșat o veritabilă pasiune pentru buzele Georgianei Lobonț, dar și cu cealaltă nașă, Roxana Vașniuc, se înțelege de minune.

 

Armin Nicoară s-a căsătorit recent cu Claudia Puican, iar la nuntă au avut două perechi de nași. Saxofonistul se mândrește că nașe mai frumoase ca ale lui nu are nimeni și cam așa stau lucrurile, având în vedere că acestea sunt nimeni altele decât Georgiana Lobonț și Roxana Vașniuc. Într-un interviu exclusiv acordat Antena Stars, instumentistul a mărturisit că este incitat de buzele nașei, și că ar accepta un schimb de săruturi, în cruciș, între nași și fini.

"Nașa tot timpul a fost la sufletul meu și are ceva aparte, și am așa un drag pentru ea. Sper că nu a fost cu supărare tot ce am, spus în interviurile anterioare. Eu nu am vorbit cu nașa, poate s-a supărat, poate nu, dar sper să nu fie cu supărare. Nu, nu a fost pe repede înainte, e adevărat ce am spus.

Eu nu zic în glumă sau anapoda, eu am spus tot ce am simțit, și dacă eu aș sărută-o pe nașa, și pe nasu îl las să o sărute pe fina lui. Eu tot timpul îi spun nașei că nu s-a dat cu gloss-ul ăla care îmi place mie. Tot timnpul îmi zice să las vrăjeală. Îi spun că e mai apetisantă, mai sexy. Asta e plăcerea mea să o văd cu gloss-ul ăla pe buze, să fie mai senzuală.", a deeclarat Armin Nicoară, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Armin Nicoară este mândru nevoie mare și de cealaltă nașă a sa, Roxana Vașniuc, despre care a spus: "Pai acum sincer, e nașa Georgiana, e nașa Roxana Vașniuc, eu am nașe frumoase. Eu cu nașa Roxana suntem pe aceeași undă. Nașul cu Claudia sunt mai liniștiți, dar eu cu Roxana suntem mai de viață, ne place viața ca să spun așa."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest