Armin Nicoară s-a făcut mic și a recunoscut: „Stau pe banii Claudiei!”

 

Saxofonistul a declarat, în exclusivitate pentru Antena Stars, că este întreținut de proaspăta lui soție. Tot Claudia a plătit și vacanța de iarnă a celor doi. Ce destinație au ales Armin și partenera lui.

 

Armin Nicoară și Claudia Puican au oferit un interviu la dublu pentru Antena Stars, în care au vorbit despre situația lor familiară. Glumind, dar și cu un sâmbure de adevăr la mijloc, cunoscutul instrumentist a recunoscut că stă de ceva vreme în apartamentul pe care Claudia l-a cumpărat în Capitală și nu a contribuit la cheltuieli.

 

"Să distrugem mitul ăsta cum că ea stă pe banii mei. De trei ani de zile eu stau pe banii Claudiei, eu stau la Claudia acasă, pentru că ea și-a luat un apartament în urmă cu câțiva ani și eu m-am mutat la ea. Eu nu plătesc nicio cheltuială, stau pe banii ei.", a declarat Arimn Nicoară, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

În timp ce a stat la Claudia, instrumentistul și-a construit o vilă unde cuplul se va muta. Acum se va întoarce roata, nevasta fiind decisă să nu bage un ban în întreținere și pentru utilități cel puțin trei ani: ”În viitorul apropiat sper să îmi termin și eu casa mea, pentru că sunt în lucru cu ea. Cea din România. Dar acum Claudia mi-a spus că trei ani nu vă plăti nimic și vă sta pe banii mei. Și i-am spus că eu nu voi plăti bani la curent pentru că am pus panouri solare."

 

După ce au glumit pe seama locuinței, cei doi au dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars că vor pleca de Crăiun într-o vacanță exotică, achitată de Claudia Puican: "Toate lumea spune că Armin îi face cadou soției, dar vreau să spun că, poate spre rușinea mea, Claudia a venit la mine într-o zi și mi-a spus că a luat o vacanță în Seychelles. Nu am vrut să merg pentru că sunt într-un foc continuu. Claudia nu a mai rezistat și a vorbit cu mama mea."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest