Armin Nicoară se gândește serios să anuleze nunta cu Claudia Puican: „A fost al doilea semn!”

 

Saxofonistul este o persoană foarte superstițioasă, iar semnele care i s-au arătat până acum l-au făcut să se gândească inclusiv la anularea nunții cu Claudia Puican.

 

Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut un party înaintea nunții, în Antalya. Acum, cei doi plănuiesc cununia civilă și cea religioasă, însă saxofonistul are încă o serie de dileme în această privință. Fiind un om superstițios de felul lui, după cum de altfel a recunoscut, acestuia i-au apărut diverse semne care îl determină să se gândească de două ori înainte de a face pasul cel mare. Primul a fost în Antalya, însă nu-și mai aduce aminte cu exactitate despre ce era vorba.

 

Despre cel de-al doilea semn a vorbit în exclusivitate la Antena Stars. Armin nu-și găsește încă o verighetă care să i se potrivească: „Da! Mare semn… Nu a mai avut verighetă pe numărul meu și am vrut să renunț, am vrut să anulez totul! Este al doilea semn! Am mai avut un semn în Antalya, nu mai știu cum… a fost situația și cu rochia de mireasă, alte probleme. Acum, când am văzut că nu e verighetă, care e cea mai importantă, am și uitat de ea… mi-a spus nașa, Roxana Vașniuc, m-a întrebat dacă am luat verighetă, chiar nu mai știam că trebuie verighetă că i-am luat atunci inelul de logodnă Claudiei. Apoi mama a zis: “Hai, hai, hai” și când m-am dus au zis că durează o lună să îmi fac verigheta. Mi-au zis c-o să caute în spate o verighetă un pic mai mică, apoi durează două, trei săptămâni, o lună să o facă pe numărul meu, trebuie s-o graveze, trebuie să-i mai facă una, alta. Până pe 27 nu reușește…Mă duc astăzi, din nou, la o probă de verighetă, dar nu, sută la sută, pe care am ales-o eu, nu. Nu am verighetă!”

 

Instrumentistul se teme totodată de un al treilea semn, ce are legătură cu costumul de mire: „Nu am verighetă și azi mă duc să văd dacă rezolv situația! Sunt foarte superstițios! Acum sunt la probele la costumul de mire. Dacă nici costumu nu-l găsesc sau ceva nu știu ce se întâmplă. Claudia zis că mă ia și fără verighetă și rupt… mă ia! Pe cei de la primărie i-am chemat să vină acasă, nu mă mai duc la primărie”.

 

Totodată, în exclusivitate la Antena Stars, vedeta a anunțat că se va căsători acasă și nu la primărie cu Claudia Puican. Bun înțeles dacă nu apar noi semne care să pericliteze mariajul. ''Mă cunun acasă. Am ales să facem acasă pentru că e mai ușor. Face și Roxana nuntă atunci și la 12 trebuie să fiu la Biserică la Roxana, apoi era foarte departe să ajungă de la Biserică la primărie, așa i-am chemat acasă, am făcut ieri cererea din nou pentru că trebuia să schimb din nou actele, dacă nu mergea era din nou un alt semn!”, a declarat Armin Nicoară, în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest