Armin Nicoară și Claudia Puican lămuresc scandalul nașilor lor într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars

 

Armin Nicoară și Claudia Puican au oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care au vorbit despre scandalul dintre nașii lor, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Cei doi artiști au făcut declarații legate de situația dintre nașii lor și au încercat să lămurească totul.

În timpul interviului, Claudia Puican a subliniat faptul că ea și Armin Nicoară nu doresc să o supere pe Georgiana Lobonț, dar nici nu pot să tacă și să nu spună nimic. Ea a adăugat că nașii ei se înțeleg foarte bine și se iubesc, și că nu are niciun motiv să se implice în problemele lor.

„Noi nu știm ce să spunem, că noi nu vrem să o supărăm că este nașa noastră, dar nici nu putem să nu spunem nimic. Ea știe cel mai bine care este situația dintre ea și soțul ei. Într-adevăr, ei se înțeleg foarte bine, se iubesc, chiar mă mir cum Georgiana poate să reziste cu cariera de artist, să fie și mamă, să aibă grijă și de casă”, a mărturisit artista.

Armin Nicoară a dezvăluit că nașa lui s-a luat de el în momentul în care a ieșit să ofere declarații în presă, dar că el doar și-a apărat propria persoană și nu are nicio vină în tot acest scandal. El a adăugat că nu s-a băgat între Georgiana și Rareș și că nu are nicio implicare în relația lor.

„Ea s-a luat de mine că de ce am ieșit în presă și am declarat tot ce am declarat. Dacă ne aducem aminte de declarația mea, eu doar mi-am luat apărarea. Toată lumea a dat vina pe mine, dar eu vreau să lămuresc situația, să știe toată lumea! Eu nu m-am băgat între ei! Ea e nașa mea, eu dacă colaborez cu ea, atunci e strict colaborare”, a spus saxofonistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest