Armin Nicoară și iubita lui au avut parte de aventura vieții lor în Africa: „Ne-am trezit, pe la 3 dimineața, cu un leu la geam!”

 

Dacă în munții din România cel mai dificil moment este când te întâlnești cu ursul, în Africa, pericolele pândesc la tot pasul. Armin Nicoară și prietena lui Claudia Puican se află într-o vacanță exotică în Africa, unde au parte de întâmplări dintre cele ma neobișnuite. La emisiunea Chef de viață de la Antena Stars, Armin Nicoară a povestit ultima pățanie de care au avut parte pe Continentul Negru. Cei doi au fost treziți de răgetul unui leu, care le-a dat târcoale camerei în care erau cazați.

 

„Haideți să vă zic ce s-a întâmplat în această noapte. Ne-am trezit pe la ora 3, aveam un leu la geam. Ne-am speriat, a fost ceva crunt. Vă dați seama cum am dormit. În orice moment poate apărea: leu, leopard, orice”, declara Armin Nicoară la Antena Stars, în emisiunea Chef de viață. Evenimentul a fost confirma și de prietena artistului. „Ne-a stat leul la geam. Câtă oboseală a fost, dar a meritat”, a spus Claudia Puican.

 

Prietenii cuplului Armin Nicoară – Claudia Puican, prezenți alături de aceștia în vacanța exotică din Africa, au oferit și alte detalii interesante. După o aventură în Safari, în urma căreia au văzut din apropiere, mai multe animale sălbatice, cei patru au schimbat hotelul.

 

,,Astăzi ne vom muta de la acest hotel și ne vom caza la un alt hotel din același lanț. Am fost plăcut surprinși de priveliștea din jurul hotelului pentru ca în spate au și o piscină. Restaurantul este la un nivel superior și se vede o priveliște încântătoare. De asemenea, se pot vedea animale, girafe, antilope. Am făcut o oprire pentru a servi prânzul. Cei de la hotel ne-au pregătit o cutie cu mâncare”, a mărturisit Armando, prietenul cuplului celebru. „Suntem la cel de al doilea hotel. Maine dimineață la prima oră vom pleca de aici și vom merge sa vedem rinocerii, ulterior vom pleca către o nouă locație”, a mai adăugat Armando.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest