Arsenie Boca, minunea care i-a schimbat viaţa! Întreaga poveste vă va lăsa cu gura căscată: "Lângă noi era o făptură, parcă om, parcă fiară"

 
+2 click pentru
galerie

Sfântul Ardealului uimeşte chiar şi după moarte. Părintele a dezvăluit prima minune dumnezeiască din viaţa lui. Ce s-a întâmplat pe Muntele Athos şi cu cine s-a întâlnit sfântul? Întreaga poveste vă va lăsa cu gura căscată.

Cutremurător! Arsenie Boca a scos la iveală un amănunt uluitor din tinereţea lui, prima minune de pe Muntele Athos. Întâlnirea cu un personaj misterios care i-a citit gândurile şi i-a schimbat definitiv viaţa.

Povestea fascinantă a minunii de pe Muntele Athos a fost relatată de părintele Arsenie Boca într-un manuscris. Totul s-a întâmplat pe vremea când acesta era doar un simplu diacon şi muncea în „grădina maicii Domnului". La un moment dat, o apariţie ciudată i-a atras atenţia Sfântului Ardealului.

"Se auzi o bubuitură ca atunci când s-a rostogolit un bolovan pe pietrele de jos. O voce tulburătoare rosti: "Zian Boca, din România să-i scrii mamei tale scrisoare că, dacă nu, va muri şi o ai pe suflet. Eşti mândru că eşti pictor şi ai tăiat cadavre la facultatea de medicină din Bucureşti, va trebui să posteşti, să te rogi şi să tai 100 de beţe din castan ca şi canon de ispăşire", a dezvăluit Arsenie Boca.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest