Arșinel, declarații exclusive la Antena Stars despre starea lui de sănătate: „Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu!”

 

Marele actor a ajuns de urgență la spital la începutul săptămânii trecute, acuzând probleme cardiace. Cum se simte actorul în prezent.

 

După ce a scăpat de infecția cu Covid 19, Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital, acuzând probleme la inimă. Astfel, la începutul săptămânii trecute a fost internat, iar acum a făcut primele declarații în exclusivitate la Antena Stars, cu privire la starea lui de sănătate.

 

Marele actor a fost deja supus unei intervenții chirurgicale, dar, potrivit propriilor spuse, va urma o altă operație. I-a fost pus un stent, iar acum se pregătește o nouă intervenție pe cord. ,, Probabil săptămâna aceasta voi fi operat. Am fost operat săptămâna trecută cu un stent pentru reglarea respirației și urmează acum inima", a declarat Alexandru Arșinel pentru Antena Stars.

 

Actorul a fost stabilizat de echipa medical, astfel încât a fost trimis pentru moment acasă: ,, Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară. De aceea se și așteaptă asa de mult rezolvarea unui caz. Ieri trebuia să mă opereze, dar s-a schimbat operația în ultimul moment, în loc de intervenția pe inimă, a fost o intervenție în care mi s-a implantat un stent pentru creșterea activității respirației. Adică, respirația să nu fie de 40-50, să fie de 70 ca să nu se oprească pulsul. Nu mai sunt internat în spital, sunt acasă".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest