Artista Rona Hartner, petrecere surpriză cu 150 de invitați și un tort special din Anglia

 

Rona Hartner a sărbătorit împlinirea a 50 de ani cu o petrecere surpriză în București. Artista a fost surprinsă într-un mod frumos de prietenii ei, care au organizat o petrecere surpriză, iar ea spune că a primit un tort special de la o prietenă din Anglia.

Într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, Rona Hartner a dezvăluit că această petrecere surpriză a fost extraordinară și că a avut loc pentru că dorește sărbătorirea împlinirii a 50 de ani și în România. Mai mult decât atât, artista a menționat că la petrecerea sa au fost prezenți aproximativ 150 de persoane și chiar și oameni pe care nu îi cunoaște, pentru că evenimentul a fost organizat într-un cadru larg.

„Acum o lună mi s-a spus că vor să-mi facă ziua de naștere și în România, pentru că am făcut totul în Franța, dar trebuie neapărat să o facem și aici, 50 de ani se sărbătoresc. Petrecerea asta surpriză este extraordinară, pentru că o prietenă mi-a trimis un tort din Anglia, a venit cu un frigider portabil. Cred că sunt 150 de persoane, iar oamenii care sunt în sala de alături, unde o să țin concertul cu taraful meu, deci nu știu câți sunt, pentru că festivalul este deschis tuturor”, a declarat artista.

Pe parcursul interviului, Rona Hartner a făcut o serie de dezvăluiri și despre cariera sa, spunând că este mândră de ceea ce a realizat până la vârsta de 50 de ani. Ea a menționat că este conștientă că, în calitate de actriță, meseria sa este una grea și că succesul nu vine doar prin talent, ci și prin multă muncă și oportunități favorabile. De asemenea, ea a adăugat că este fericită că poate sărbători această aniversare alături de prietenii și familia sa.

„Nu îmi ascund vârsta, de ce să o ascund? Nimeni nu m-ar crede că am făcut 32 de filme în doar 18 ani. Până la 50 de ani realizezi niște chestii, până la 18 nu realizezi chiar atât de multe. M-a și ajutat că sunt frumoasă, dar m-a și încurcat. Am avut filme pe care le-am pierdut, pentru că eram prea frumoasă la 25 de ani. A fost greu, ca meserie este foarte grea, adică 99% muncă și 1% talent și șansă”, a precizat cântăreața

Evenimentul a fost filmat, iar în materialul video prezentat se poate observa cât de mult s-au distrat cei prezenți și cât de bine s-a simțit Rona Hartner. Artista a mulțumit tuturor celor prezenți și a recunoscut că această petrecere surpriză a fost unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-a primit de la prietenii săi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest